Vinter / Vår kurs 2020

Regnskapskurs på dagtid eller som kveld?

Ønsker du å lære deg noe nytt for å stå sterkere i jobbmarkedet? Jobber du med regnskap og ønsker å lære mer? Har du en «gammel» utdanning i økonomi/regnskap og trenger å friske opp kompetansen? Kurset vårt gir deg en praktisk utdanning i regnskap, ordre og faktura).

Vi kan sammen med deg ta de neste steg!

Starte og drive bedrift – gratis kurs i Trondheim

 

Kursets innhold:

Planlegg etableringen: God planlegging og fokus på markedet gir deg gode sjanser for å lykkes med å utvikle idéen din til en fremtidig virksomhet. For at etableringen skal gå bra kan du stille deg følgende spørsmål.

Hvor er du? Hvor vil du? Hva koster det? Hvordan skal du komme dit du vil?

Disse spørsmålene viser at det er mange viktige ting du bør avklare før du starter opp. Du må bestemme deg for hvilke markeder og kundegrupper du vil selge til, og hvordan du skal gjøre det.

Visjon og forretningsidé:

Det kan være nyttig å bruke tid i planleggingsfasen på å formulere visjon og forretningsidé for din idé. En idé blir en forretningsidé når den kan dekke et behov i markedet og gir et konkurransefortrinn som kan bevares over tid.

Forretningsidéen beskriver hva du skal selge til hvem og hvorfor kundene skal kjøpe fra deg. Involver andre i planleggingen. Diskuter idéen din med andre som kan gi deg viktige innspill for å komme videre. Bygg nettverk med hjelpere som er flinke på områder du trenger hjelp.

Lag gode planer

Tenker du å ha samarbeidspartnere og søke finansiering hos bank eller tilsvarende, er de opptatt av at du kan vise til realistiske planer og budsjetter for å inngå et samarbeid med deg.  All relevant informasjon om hvordan du vil realisere forretningsidéen. Oppsummerer du i en forretningsmodell.

Neste steg i planleggingsfasen vil være å lage en enkel forretningsplan og med ett godt oppstartbudsjett (nøkkeltall).

Kursinnhold på detaljnivå sendes ut etter endt deltagelse. Påmelding i egen link under eller her

https://www.kursguiden.no/kurs/Bedriftsledelse/Starte-og-drive-bedrift/

Velkommen på forhånd!

8-dagers regnskapskurs med øving i Uni Economy

Kurset er innom flere fagområder (du repeterer) som blant annet administrasjon, fakturering, lagerstyring, vareflyt, innkjøp, økonomi, lønn og regnskap.

Infoark – 8-dagers regnskapskurs med øving i Uni Economy PDF

  • Under kurset vil du få muligheten til å lære og praktisere regnskaps-, faktura- og lønnsmodulene i programmet Uni Economy
  • Du vil videre få inngående kjennskap i bruk av Altinn.no
  • Vårt kurs er tilrettelagt slik at du kan trene (øve) mellom hver kursdag (onsdag).

Det vil bli mange faglige diskusjoner innen økonomi, lønn, regnskap. Det legges opp til hjemme øving og gruppearbeid mellom hver onsdags økt. Alle case er fra «virkelige bedrifter» som i dag er operativ.

 

Jobbmuligheter: Det er stor etterspørsel etter regnskapskonsulenter med erfaring og kurs innen Uni Economy. Dette kurset kan være løsningen for å komme lettere inn på arbeidsmarkedet innen økonomi, lønn og regnskap.

 

Opptakskrav: For å bli aktuell for kurset trenger du ulike ferdigheter, utdannelse og erfaring innen flere fagområder. Du kan ta kontakt oss i PlussSkolen slik at vi sammen kan finne ut om du er kvalifisert.

 

Praksisplass: PlussSkolen tilbyr alle kursdeltagere bistand/hjelp med å finne en praksisplass underveis i kurset, slik at man kan praktisere under og/eller fullført kurs. Dette er kostnadsfritt.

 

Pris: kr 10 890,- eks. mva.

I prisen inngår det lærebøker, låne-PC (bærbar PC med all nødvendig programvare inkl. Uni Economy og Sticos-oppslag. Dette vil du kunne bruke under hele kurset. Kurset kan du søke om å få dekket av det offentlige. Ofte får man et positivt svar, da veien til fast stilling er mye kortere, etter endt treningsperiode.

 

Første kursdag høsten 2018: Onsdag 29.08.2018 kl.10:00 – 16:00.

 

Vi starter opp samme kurs i oktober 2018, desember 2018, februar 2019 og april 2019

Arbeidstrening ute i et firma med tilrettelagt regnskapssystemkurs

Arbeidstrening med tilrettelagt regnskapsprogramkurs HØST 2018 DM

 

PlussSkolen tilbyr arbeidstrening som er tilrettelagt slik at du får muligheten for å trene på daglig drift ute hos et firma, dens virke og oppgaver knyttet til ulike fagområder.

Under arbeidstreningsperioden vil du få følgende:

  • Være delaktig i daglig drift hvor treningen har fokus flere fagområder som blant annet administrasjon, fakturering, vareflyt, økonomi, lønn og regnskap.
  • Gjennomføre et 8-dagers kurs i et utvalgt regnskapsprogram.
  • Delta på bedriftsbesøk hvor deltageren får mulighet for å møte ledere i disse rause bedrifter hvor målet er å gi deltagerne flere kontaktpunkter og åpne flere dører på veien mot en fast stilling innen sin fagkompetanse.
  • Faglige diskusjoner innen økonomi, lønn, regnskap, jobbsøkingsprosesser, CV-tilpasninger og bli veiledet av en egen mentor, fram til jobbintervjuet.

Som en del av arbeidstreningen tilbys kandidaten et regnskapsprogramkurs og får læring i å bruke dette regnskapssystem. Kurset gjennomføres hver onsdag over 8 uker og tas i løpet i arbeidstreningsperioden.

Arbeidstreningen er på totalt 345 timer fordelt på 12 uker (3 måneder). Regnskapsprogramkurset starter opp etter nærmere avtale. Treningen er et samarbeid mellom PlussSkolen og en utvalgt raus bedrift. Denne bedriften vil ha arbeidsgiveransvaret under hele perioden.

Opptakskrav: For å bli aktuell for dette tilbudet trenger du ulike ferdigheter, utdannelse og erfaring innen flere fagområder.  Den enkelte aktuelle kandidat kan ta kontakt med PlussSkolen slik at vi sammen kan finne ut om du er kvalifisert. Kandidater som har fullført vårt kurs økonomi og regnskapsmedarbeider er automatisk kvalifisert.

Pris: Tilrettelagte regnskapsprogramkurs kr 10 890,- eks. mva.

I prisen inngår det lærebøker, låne-PC (bærbar PC med all nødvendig programvare inkl. Uni Economy og Sticos-oppslag. Dette vil du kunne bruke under hele arbeidstreningen. Dette kurset kan du søke om å få dekket hvis du er arbeidssøker. Ofte får man et positivt svar, da veien til fast stilling er mye kortere, etter endt treningsperiode.

Spørsmål til vårt tilbud kan stilles direkte til vårt hovedkontor telefon 71 24 66 70 hvor man blir satt over til den rette veileder. Send oss gjerne en epost til kurs@pluss.no og du får et snarlig svar.

Vi har løpende opptak på dette tilbud.

Første kursdag høsten 2018 starter onsdag 29.08.2018 kl.10:00 – 16:00.

Sted: Sirkus Shopping Næring 4 etasje.

Regnskapskurs våren 2018

Nå er det straks oppstart for regnskapskurs våren 2018. Har du sikret deg plass? Vi holder kurs i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Ålesund og Molde.  Ta kontakt for påmelding eller bistand. Påmelding kan gjøres her: http://pluss.no/regnskapskurs/registrering/.

Informasjonsmøte i Trondheim

Onsdag 31. januar kl 17 – 18 i våre kurslokaler på Østre Rosten 80 (Tiller)
Du får hilse på læreren, og informasjon om kursinnhold, tider på dag og kveld m.m.
Vi starter følgende steder i Februar: Oslo, Trondheim, Ålesund
Vi starter følgende steder i Mars: Bergen, Stavanger, Molde.

Kveldskurs

Sett av to kvelder per uke frem til Desember og du har fått deg en ny yrkesutdanning som det er etterspørsel etter! Kurset kan fint kombineres med jobb, 90% av våre kveldselever er i full jobb på dagtid! Du må påregne en del arbeid hjemme i form av oppgaver. Kurset er praktisk og fokuserer på hva du må kunne for å gjøre jobben! Vi har utdannet regnskapsmedarbeidere i nesten 30 år på kveldstid.

Dagkurs

På dagtid kjøres kurset over en periode på 3 mnd. Samme innhold som kveldskurset.

Les utfyllende informasjon om Regnskapskurs hos Plusskolen.