Vi har lært bort regnskap i over 30 år!

Vil du bli mer attraktiv på jobbmarkedet? Har du behov for å oppgradere kompetansen din? Eller er du kanskje selvstendig næringsdrivende og vil føre regnskapet selv?
Kari Anne Nøsavik

Kari Anne Nøsavik

Kari Anne Nøsavik fra Molde har drevet egen bedrift i 8 år. Hun tok Kontormedarbeider + Salgsøkonom hos Plusskolen. – En fantastisk tid! Gode lærere som motiverte meg, og mye interessant å lære! Rett etter eksamen fikk Kari Anne tilbud om jobb ved Tofte gjenvinning.

Tore Jan Nørve

Tore Jan Nørve

Tore Jan Nørve har lang arbeidserfaring, bl.a. med jobb på ordrekontor. Han tok Regnskaps-medarbeider for å oppgradere seg til nye arbeidsoppgaver. – Det var et flott kurs, jeg lærte mye. Læreren var veldig dyktig og gikk ikke for fort fram. Jeg er veldig fornøyd med kurset, sier Tore Jan.

Anne Margrete Tennøy

Anne Margrete Tennøy

Anne Margrete Tennøy er utdannet hjelpepleier. Hun ønsket nye utfordringer, og derfor meldte hun seg på studiet Regnskapsmedarbeider ved Plusskolen. Hun fikk deretter et vikariat som kontormedarbeider på et lokalt legekontor. Med to små barn kunne det naturligvis være hektisk å studere samtidig, men nå er målet nådd! Vi gratulerer!

Mathilde Rydjord-Steiro

Mathilde Rydjord-Steiro

Mathilde Rydjord-Steiro studerte Salgsøkonom og fikk tilbud om å overta som daglig leder av Big Bite ved Roseby kjøpesenter.

– Uten skolen hadde jeg neppe følt meg kvalifisert, sier hun.

Marianne Kvendseth

Marianne Kvendseth

Marianne Kvendseth fra Batnfjorden fikk jobb etter bare ett års utdanning! Etter eksamen fikk hun tilbud om full stilling hos et lokalt regnskapskontor i Gjemnes.

Referanser

Det skal være både morsomt og lærrerikt å delta på kurs hos Plusskolen!
Se hva et utvalg av våre fornøyde elever forteller om hvordan det er å gå på kurs hos oss.

Finansiering

Kurs hos Plusskolen kan finansieres på mange måter
Enten om du får kurset dekt av arbeidsgiver, NAV eller betaler selv er vi behjelpelig med å finne den beste løsningen for deg. Vi tilbyr også finansiering via vår samarbeidsparter Svea Finans.

Vår historie

Plusskolen har holdt kurs i over 30 år!
Vår lange erfaring med kursing er noe vi anser som en av våre største styrker. Vi vet hva som skal til for å gi deg akkurat det du trenger for å nå ditt neste mål!