Arbeidstrening ute i et firma med tilrettelagt regnskapssystemkurs

Arbeidstrening med tilrettelagt regnskapsprogramkurs HØST 2018 DM

 

PlussSkolen tilbyr arbeidstrening som er tilrettelagt slik at du får muligheten for å trene på daglig drift ute hos et firma, dens virke og oppgaver knyttet til ulike fagområder.

Under arbeidstreningsperioden vil du få følgende:

  • Være delaktig i daglig drift hvor treningen har fokus flere fagområder som blant annet administrasjon, fakturering, vareflyt, økonomi, lønn og regnskap.
  • Gjennomføre et 8-dagers kurs i et utvalgt regnskapsprogram.
  • Delta på bedriftsbesøk hvor deltageren får mulighet for å møte ledere i disse rause bedrifter hvor målet er å gi deltagerne flere kontaktpunkter og åpne flere dører på veien mot en fast stilling innen sin fagkompetanse.
  • Faglige diskusjoner innen økonomi, lønn, regnskap, jobbsøkingsprosesser, CV-tilpasninger og bli veiledet av en egen mentor, fram til jobbintervjuet.

Som en del av arbeidstreningen tilbys kandidaten et regnskapsprogramkurs og får læring i å bruke dette regnskapssystem. Kurset gjennomføres hver onsdag over 8 uker og tas i løpet i arbeidstreningsperioden.

Arbeidstreningen er på totalt 345 timer fordelt på 12 uker (3 måneder). Regnskapsprogramkurset starter opp etter nærmere avtale. Treningen er et samarbeid mellom PlussSkolen og en utvalgt raus bedrift. Denne bedriften vil ha arbeidsgiveransvaret under hele perioden.

Opptakskrav: For å bli aktuell for dette tilbudet trenger du ulike ferdigheter, utdannelse og erfaring innen flere fagområder.  Den enkelte aktuelle kandidat kan ta kontakt med PlussSkolen slik at vi sammen kan finne ut om du er kvalifisert. Kandidater som har fullført vårt kurs økonomi og regnskapsmedarbeider er automatisk kvalifisert.

Pris: Tilrettelagte regnskapsprogramkurs kr 10 890,- eks. mva. I prisen inngår det lærebøker, låne-PC (bærbar PC med all nødvendig programvare inkl. Uni Economy og Sticos-oppslag. Dette vil du kunne brukes under hele arbeidstreningen. Dette kurset kan du søke om å få dekket hvis du er arbeidssøker. Ofte får man et positivt svar da veien til fast stilling er mye kortere etter endt treningsperiode.

Spørsmål vårt tilbud kan stilles direkte til vårt hovedkontor telefon 71 24 66 70 hvor man blir satt over til rette veileder. Send oss gjerne en epost til kurs@pluss.no og du får et snarlig svar.

 

Vi har løpende opptak på dette tilbud. Første kursdag Høst 2018 starter onsdag 29.08.2018 kl.10:00 – 16:00. Sted: Sirkus Shopping Næring, 4 etasje

Regnskapskurs våren 2018

Nå er det straks oppstart for regnskapskurs våren 2018. Har du sikret deg plass? Vi holder kurs i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Ålesund og Molde.  Ta kontakt for påmelding eller bistand. Påmelding kan gjøres her: http://pluss.no/regnskapskurs/registrering/.

Informasjonsmøte i Trondheim

Onsdag 31. januar kl 17 – 18 i våre kurslokaler på Østre Rosten 80 (Tiller)
Du får hilse på læreren, og informasjon om kursinnhold, tider på dag og kveld m.m.
Vi starter følgende steder i Februar: Oslo, Trondheim, Ålesund
Vi starter følgende steder i Mars: Bergen, Stavanger, Molde.

Kveldskurs

Sett av to kvelder per uke frem til Desember og du har fått deg en ny yrkesutdanning som det er etterspørsel etter! Kurset kan fint kombineres med jobb, 90% av våre kveldselever er i full jobb på dagtid! Du må påregne en del arbeid hjemme i form av oppgaver. Kurset er praktisk og fokuserer på hva du må kunne for å gjøre jobben! Vi har utdannet regnskapsmedarbeidere i nesten 30 år på kveldstid.

Dagkurs

På dagtid kjøres kurset over en periode på 3 mnd. Samme innhold som kveldskurset.

Les utfyllende informasjon om Regnskapskurs hos Plusskolen. 

Excel-kurs i Trondheim høst og vinter 2017-2018

Ta et Excel-kur og spar tid!

Bruker du mye tid på Excel?

Du kan lære å jobbe raskere med kurs hos PlussSkolen.

Bli enda smartere og finne ut hvilke muligheter som skjuler seg i Excel. Høsten og vinteren 2018-2019 holder vi en rekke Excel-kurs i Trondheim.

Vil du bestille plass i dag eller vite mer? Ta kontakt med vår lærer i Trondheim:
Snorre Auran, snorre@pluss.no, mobil 465 44 104

Excel grunnkurs for deg som jobber tungvint og trenger å lære å bruke flere av de grunnleggende funksjonene.

  • Gjør regnearkene lettleste og optimaliser utskrifter.
  • Lær å vise tall i diagrammer, bokser eller søyler.
  • Sett sammen egne formler og automatiser vanlige beregninger.

Bli enda mer effektiv, jobb smartere og spar tid med Excel videregående kurs.  Les mer

17. oktober – Informasjonsmøte i Trondheim kl 17.00

Gratis informasjonsmøte om vårt Regnskapskurs i Trondheim. Kurset starter 24. oktober. Kom å få en rask gjennomgang på hva vi kan tilby deg og se hva dine muligheter er innen regnskapsfaget. Driver du egen bedrift i dag og synes du betaler mye penger til din regnskapsfører? Hvorfor ikke ta regnskapet selv? Vi holder møtet i våre lokaler i Haakon Vii’s Gate 7, inngang B på Lade (på andre siden av City Lade).  Meld deg på gratis og uforpliktende.

Trondheim

Studiestart 2017

Regnskapskurs på dagtid

Vi ønsker alle nye studenter velkommen! Regnskapskurs i Bergen starter den 26. september.  Ta kontakt med oss i dag!

Studier på kveldstid starter 23.10. i Oslo, og 24.10. i Bergen, Molde, Stavanger, Trondheim og Ålesund.

Klasserom

Informasjonsmøte i Molde

Onsdag 13. september kl. 1800 har vi informasjonsmøte på vårt Regnskapskurs som starter 19. september på dag og 24.oktober på kveld.
Du vil møte lærer og rådgiver som kan veilede deg vedrørende dine karrieremuligheter og om våre utdanningstilbud.
Det vil bli en presentasjon av kurset og mulighet for spørsmål og se på muligheter vi kan tilby deg.

Vi har kurslokaler i Fabrikkvegen 13 i Molde. (Finner du ikke fram? Ring 910 09 237).

 

Fabrikkveien 13 i Molde